Jonglering

För att vara mellan jobb har jag för tillfället väldigt mycket att göra. Högskolerapporter, extraknäck och allmänt frilansande, klassförälderi och en massa annat. Tanken har varit att jag ska gymma lite också, men de senaste veckorna har en enveten förkylning effektivt satt p för det. Får väl ta igen det sen.

Vad jag funderar på är att jag har kommit på att jag trivs när jag har många bollar i luften. Det blir i alla fall inte tråkigt då. Bollarna får gärna ha olika karaktär också. Och vara lite utmanande.

Ibland på sistone har jag mötts av oförstående. Men det blir ju otryggt. Eller jobbigt. Eller vad som helst. Och visst, det är skönt med trygghet (har ju för övrigt som sagt en anställning som väntar på mig). Dock behöver inte det ena utesluta det andra. Bisysslor är typ världens bästa uppfinning, känns det som. En möjlighet att förkovra sig med lite annat än det en annars gör.

Jag funderar också på varför jag funderar så mycket på sånt här. I och för sig funderar jag som bekant på en hel massa saker. Men just det som handlar om alla bollarna som jag jonglerar med. Kanske är det också någon slags fyrtioårskris. Eller det allmänmänskliga behovet av navelskådning.

79/100

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s