Relationer och aningar

Jag tänker en hel del på relationer, och på hur människor interagerar med varandra. Ibland förstår jag inte varför folk agerar som de gör, ibland förstår jag fullständigt. Men att jag inte alltid förstår är bra, jag är ju inte direkt någon norm (vem vill för övrigt vara en norm?).

Relationer är intressanta. Ibland ser omgivningen goda eller dåliga relationer före dem som egentligen är inblandade, och stundtals har omgivningen faktiskt rätt. Det har väl hänt de flesta (iallafall oss som har några år på nacken), att andra i efterhand har sagt typ ”jag sade ju det”. När jag själv kanske inte såg mitt i processen.

Jag tror att jag själv ibland har hyfsad människokännedom. Ibland ser jag scenarier framför mig, och sedan slår de in. Även om vägen dit kan vara mer än krokig, och full av diverse sidospår och återvändsgränder. Visst, kanske ett förmätet påstående, att jag lite grovt tror mig kunna ana hur det kommer att bli, men jag har faktiskt rätt ganska ofta. Sådär litegrann i backspegeln.

Vad blir då kontentan? Kanske är den lite oklar, men jag tänker att det ibland är bra att lita på magkänslan. Eller att relationer ibland kan yttra sig på olika vis för olika människor. Och att det ibland kanske inte är fel att också lyssna på andras intuition – de kan ha rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s